18 Ocak 2010 Pazartesi

Patron yine Ross Brawn

Mercedes patronu Dieter Zetsche, Michael Schumacher'in 1 numaralı pilot olup olmayacağına takım patronu Ross Brawn'ın karar vereceğini söyledi.


Bu sezon Mercedes GP'de Nico Rosberg'in takım arkadaşı olacak eski dünya şampiyonu Alman pilot, kariyerinin daha önceki yıllarında 1 numaralı pilot olarak zaferler yaşamıştı.

Gazzetta dello Sport gazetesine demeç veren Zetsche, Mercedes'in Schumacher'e öncelik verip vermeyeceği şeklindeki bir soruya, "Buna yapacak bir takım patronumuz var. Ross Brawn, en iyilerden biri. Zaten öyle olmasaydı, geçtiğimiz yıl dünya şampiyonluklarını kanamazdı. O yüzden buna o karar verecek. Kararı da hem pilotlar, hem de üretici için en iyisi olacak" cevabını verdi.

Schumacher'in pistlere dönmeden önce kariyerine uzun bir ara vermesinin kendisini hiçbir şekilde endişelendirmediğini kaydeden Zetsche, Alman pilotun bir çaylak bir pilot kadar heyecanlı olduğunu vurguladı.

Zetsche, "Biz Michael'ın bu işi çok iyi yapacağına ve yeniden kazanacağına inanıyoruz. Belki hemen olmaz, ona biraz zaman verelim, fakat bir yıldız asla umutları boşa çıkartmaz. Onun coşkusundan her zaman etkilenmişimdir. Geri dönmekten ziyade, sanki bana yeni bir başlangıç yapıyor gibi görünüyor" yorumunda bulundu.

1 yorum:

Schumy dedi ki...

İçim acıyor içim...